• 1403/06/28 - 08:32
با حضور اعضای هیأت امنا،

از جدیدترین آثار علمی دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم رونمایی شد

در حاشیه برگزاری نشست اعضای هیأت امنای دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم، با حضور آیت الله حسینی بوشهری رئیس جامعه مدرسین حوزه های علمیه کشور، حجت الاسلام والمسلمین سید مهدی خاموشی رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه، آیت الله احمد عابدی و دیگر اعضای هیأت امنای دانشگاه، آثار علمی و کتب جدید دانشگاه رونمایی شدند.
بنابراین گزارش، کتاب های «قرآن در بستر تاریخ (سیر تطور کتابت قرآن از عصر نزول تا زمان حاضر)»، «کارگاه تصحیح نسخ خطی 1»، «اصطلاحات علوم قرآنی»، «تفسیر فرات (تحقیق جدید)» و «ترجمه مبسوط قرآن»، آثار تالیف شده از سوی پژوهشکده دانشگاه بود که در این مراسم رونمایی شد.
همچنین سه کتاب «وجوه اعجاز قرآن و نقد شبهات»، «معناشناسی2» و «روش تحقیق در علوم قرآن و حدیث» ، آثاری بودند که به عنوان کتب آموزشی چاپ شده با همکاری سازمان سمت مطابق سرفصل‌های مصوب وزارت علوم ، معرفی شدند.
16 کتاب تالیف شده از سوی اعضای هیأت علمی دانشگاه که به تازگی با همکاری مدیریت انتشارات دانشگاه چاپ شده اند نیز، دیگر مواردی بود که در این مراسم معرفی شدند.