• 1403/07/09 - 12:02
  • - تعداد بازدیدکننده: 59

جلسه شورای فرهنگی در دانشکده شاهرود برگزار شد

جلسه شورای فرهنگی با حضور کلیه اعضا در خصوص برنامه های فرهنگی تا پایان آبان ماه سال جاری در شاهرود برگزار شد.

به گزارش پایگاه قرآنی دانشگاهی ایحا، جلسه شورای فرهنگی با حضور آقای دکتر روح اله محمدی، دکتر داوود صائمی، دکتر محمد اسماعیل صالحی زاده ، آقای ابراهیم رجبی کارشناس فرهنگی دانشکده و از دانشجویان مسئولین قرآن و عترت، فرمانده پایگاه بسیج و دبیر انجمن علمی خواهران در خصوص ارایه پیشنهاد برگزاری برنامه های فرهنگی دانشکده تا پایان آبان ماه 1403 در دانشکده برگزار شد.

در ابتدا پس از تلاوت قرآن کریم،  اطلاعات دقیقی توسط  کارشناسان امور فرهنگی و دانشجویی پیرامون برنامه های فرهنگی پیش رو در دانشکده طبق برنامه های ابلاغی سال 1403 ارائه گردید و ایشان به تشریح برنامه ها پرداختند.

سپس آقای دکتر روح اله محمدی از حضور اعضای شورا در جلسه تشکر کردند و سال تحصیلی جدید را تبریک گفتند و رهنمودهایی در خصوص اجرای برنامه ها  مخصوصا نشستهای علمی و جشنواره قرآن و عترت تاکید نمودند.

در ادامه جلسه در خصوص برنامه­های سال تحصیلی از جمله آیین برگزاری سال جدید، حضور دانشجویان جدید الورود، هفته قرآنی خوابگاهها و روز بزرگداشت علامه طباطبایی و همچنین برنامه های روز 13 آبان نیز نظرات و پیشنهاداتی ارایه شد.

در پایان پس از تبادل نظر و جمع بندی پیشنهادات اعضای حاضر ، جلسه با ذکر صلوات خاتمه یافت./.

• گروه خبری : گروه های محتوا
محمدحسین عجمی