• 1403/06/28 - 08:30
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

جلسه همکاری شورای اسلامی شهر و شهرداری منطقه یک شیراز با دانشکده علوم قرآنی شیراز

به گزارش ایحا از شیراز: جلسه همکاری با دکتر غلامحسن اسکندری عضو شورای اسلامی شهر، دکتر جهان بین میرزایی شهردار منطقه یک و مهندس منفرد معاونت توسعه شهرداری شیراز، با خانم دکتر زینب روستایی رئیس و دکتر محمدرضا ترابیان مدیر توسعه دانشکده برگزارشد.

در این جلسه دکتر روستایی درباره ظرفیت ها و برنامه های فرهنگی، علمی، پژوهشی و فضای دانشکده گزارشی ارائه داد.

وی مطرح کرد: با توجه به نزدیک شدن سال تحصیلی، تردد و سرعت زیاد وسایل نقلیه در بلوار شهید مطهری (زرگری) و همچنین دفن دو شهید گمنام که به مراجعین دانشکده می افزاید، نیاز به نصب پل هوایی عابر پیاده و علائم هشداردهنده ترافیکی می باشد.

دکتر روستایی در ادامه بیان کرد: با توجه به باغی بودن حیاط دانشکده نیاز به فضاسازی حیاط و فضای سبز دانشکده نیز می باشد و همچنین درخواست کاشت چند رأس درخت در حیاط مدرسه بهار نور معرفت وابسته به دانشکده علوم قرآنی شیراز  را داشتند.

و در پایان طی بازدید مسؤولین شهرداری و شورای شهر شیراز از دانشکده و مدرسه قول مساعد در خصوص موارد مطرح شده دادند.

مریم زهد

مریم زهد