• 1403/07/11 - 12:55
در دفتر معاونت پژوهش وزارت علوم، تحقیقات و فناوری صورت گرفت:

دکتر علیرضا کاوند با کارشناسان و مدیران معاونت پژوهشی وزارت علوم دیدار و گفتگو کرد.

به گزارش ایحا از تهران، به نقل از رئیس محترم اداره همکاری های علمی و بین الملل دانشگاه، در جلسه ای که در محل دفتر معاونت پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برگزار شد. دکتر علیرضا کاوند رئیس اداره همکاری های علمی و بین اللمل دانشگاه پس از بحث و تبادل نظر؛ با کارشناسان و مدیران محترم این معاونت، در خصوص بین المللی شدن مجلات علمی دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم، ابراز امیدواری کردند که در اسرع وقت فرایند بین المللی شدن مجلات دانشگاه به کمک اساتید و همکاران دانشگاه با توجه به دستورالعمل های وزارتی و آیین نامه های مرتبط آغاز خواهد شد. و همکاران معاونت پژوهش وزارت علوم، تحقیقات و فناوری نیز با قول حمایت حداکثری از این روند اعلام کردند که هر دانشگاهی که بتواند مجلات علمی خود را در نمایه های معتبر بین المللی ارائه و ثبت نماید، از امتیازات ویژه ای برخوردار خواهد شد که به عنوان مشوق های فعالیت های پژوهشی به شمار میرود. همچنین معاونت محترم پژوهش وزارت علوم تمایل خود را برای استفاده از ظرفیت علمی اساتید نخبه قرآنی این دانشگاه در فرایند ارزیابی مجلات دانشگاه های کشور ابراز نمودند.

مدیر سایت تهران

مدیر سایت تهران