• 1403/07/18 - 10:46

دیدار رئیس دانشکده علوم قرآنی زابل با معاون هماهنگی سازمان برنامه و بودجه استان

دکتر مرتضی سازجینی رئیس دانشکده علوم قرآنی زابل با معاون هماهنگی برنامه و بودجه استان دیدار کرد.
 آقای دکتر مرتضی سازجینی رئیس دانشکده با جناب مهندس سید حمیدرضا حسینی طباطبائی حراست و مدیر توسعه منابع و پشتیبانی دانشکده علوم قرآنی زابل به همراه دکتر غلامرضا شهرکی فلاح استاد مدعو با معاونت هماهنگی سازمان برنامه و بودجه استان جناب آقای ابراهیمی دیدار و گفت و گو کردند.
به گزارش پایگاه قرآنی _ دانشگاهی ایحا از زابل، در این دیدار هامش استاندار محترم بر نامه دانشکده علوم قرآنی و همچنین نامه ارسالی استانداری در مورد پیگیری تخصیص اعتبار جهت تکمیل ابنیه دانشکده به سازمان برنامه و بودجه استان تحویل گردید.
جناب آقای دکتر ابراهیمی ضمن ابراز مسرت از ملاقات مسوولان دانشکده، استمرار و گسترش فعالیت های قرآنی در سطح استان از ضروری ترین مباحث فرهنگی دانستند و بیان نمودند که سازمان برنامه در صورت وجود منابع و همچنین راهکارهای قانونی از دانشکده علوم قرآنی حمایت و مساعدت لازم بعمل خواهد آمد.
مدیر سایت زابل

مدیر سایت زابل