• 1403/07/23 - 09:01
  • - تعداد بازدیدکننده: 15

دیدار رئیس ستاد اعتکاف کشور با رئیس و مسئولان دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم

حجت الاسلام والمسلمین سید علیرضا تکیه ای رئیس ستاد اعتکاف کشور با حضور در سازمان مرکزی دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم، با حجت الاسلام والمسلمین سید محمد نقیب دیدار کرد.
در ابتدای این نشست شرحی از مهمترین اقدامات علمی، آموزشی و فرهنگی دانشگاه از سوی مسئولان، بیان و بخش های مختلف دانشگاه و شرح وظایف هر بخش معرفی شد.
حجت الاسلام والمسلمین نقیب ضمن بیان اهداف و برنامه های دانشگاه، به معرفی آخرین آثار علمی و فرهنگی دانشگاه پرداخت.
وی همچنین بر لزوم ایجاد راهکارهای همکاری مشترک میان دانشگاه و ستاد اعتکاف کشور با بهره مندی از ظرفیت استادان، دانشجویان و کارکنان دانشگاه تأکید کرد.
در ادامه حجت الاسلام تکیه ای نیز با معرفی شرح وظایف و اهداف ستاد مرکزی اعتکاف کشور در میان آحاد جامعه، استفاده از ظرفیت ها و توان دو مجموعه به خصوص ظرفیت های دانشجویی جهت انجام فعالیت های مشترک فرهنگی و تبلیغی را غنیمت شمرده و به بیان نقطه نظرات و پیشنهادات خود در این زمینه پرداخت.
همچنین در این جلسه ضمن برشمردن اشتراکات موجود در حوزه های مختلف فرهنگی و قرآنی ، مقرر گردید، تفاهم نامه جامعی میان دو مجموعه منقعد گردد .
شایان ذکر است رئیس ستاد اعتکاف کشور در پایان این جلسه به عضویت بنیاد خیران و واقفان دانشگاه درآمد.

• گروه خبری : گروه های محتوا
مدیر سایت ایحا