نشست اعضای هیأت امنای دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم برگزار شد

حجت الاسلام والمسلمین سید مهدی خاموشی رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه به عنوان رئیس هیأت امنا ، آیت الله حسینی بوشهری رئیس جامعه مدرسین حوزه های علمیه کشور، آیت الله احمد عابدی، حجت الاسلام والمسلمین دکتر محمد مهدی گرجیان و دکتر محمد جواد هراتی به عنوان اعضای هیأت امنا و همچنین دکتر محمدی نماینده وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی،  آقایان مهدی خشکه  باری و وحید نعیمی به عنوان نمایندگان سازمان برنامه و بودجه و حجت الاسلام و المسلمین دکتر مجید تلخابی به عنوان نماینده وزارت علوم ،تحقیقات و فناوری در این نشست حضور داشتند.
همچنین حجت الاسلام والمسلمین سید محمد نقیب رئیس دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم نیز به عنوان دبیر هیأت امنا، دکتر مجتبی قاسمی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه و حجت الاسلام والمسلمین رضوانی زاده مدیر حوزه ریاست دانشگاه، از دیگر حاضران این جلسه بودند.
ارائه گزارش عملکرد سالانه دانشگاه توسط رئیس دانشگاه، بودجه تفصیلی سال 1403، ساماندهی پژوهشکده وقف ذیل پژوهشکده دانشگاه، بررسی وضعیت علمی برخی از اعضای هیأت علمی و ... از مهمترین موضوعات این دوره از نشست بود.
شایان ذکر است این دوره، سیزدهمین نشست اصلی اعضای هیأت امنای دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم بود .
همچنین در پایان این جلسه، با حضور اعضا، از جدیدترین آثار علمی و پژوهشی دانشگاه رونمایی شد.

{author_name}
تصویر نویسنده :