• 1403/07/03 - 11:20
  • - تعداد بازدیدکننده: 74

کتاب «روش تحقیق در علوم قرآن و حدیث» منتشر شد

کتاب «روش تحقیق در علوم قرآن و حدیث» از سوی دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم، با همکاری سازمان مطالعه و تدوین (سمت)، مطابق با سرفصل‌های مصوب وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ، منتشر شد.

این کتاب حاصل تلاش دکتر محمدعلی همتی ، دکتر وفادار کشاورزی ، دکتر زینب روستایی، اعضای هیأت علمی دانشکده علوم قرآنی شیراز و همچنین دکتر احمد جعفری عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز و استاد مدعو دانشکده علوم قرآنی شیراز می باشد.
در توضیحات این کتاب آمده است:
نوآوری در علوم گوناگون مرهون پژوهش و تحقیق است. بی شک تمامی پژوهش ها مسبوق به پرسش ها یا مسائلی هستند که برای پژوهشگران پیش می آیند. اصولا پژوهش هایی به تولیدات ناب منجر می شوند که روشمند باشندو این جز با توانایی پژوهشگر و به کار گیری اصول و قواعد پژوهش حاصل نمی شود.
امروزه مؤسسات علمی و مراکز دانشگاهی توجه فراوانی به رویکرد پؤوهش محور دارند؛ از این رو، آموزش اصول و قواعد پژوهش به فراگیران و علاقه مندان در اولویت است.
در کتاب حاضر، اصول و قواعد پژوهش در حوزه قرآن، حدیث و تفسیر همراه با گونه شناسی های آن ها و نمونه های کاربردی به صورت روشمند برای دانشجویان و علاقه مندان این حوزه ارائه گردیده است.

• گروه خبری : گروه های محتوا
مدیر سایت ایحا