یادواره شهید گمنام دانشکده علوم قرآنی آمل برگزار شد

یادواره هشتمین سالگرد تدفین شهید گمنام در دانشکده علوم قرآنی آمل برگزار شد

به گزارش خبرگزاری ایحا از آمل، یادواره  هشتمین سالگرد تدفین شهید گمنام دانشکده علوم قرآنی آمل روز یکشنبه 23 اردیبهشت همراه با نماز ظهر و عصر  در سالن همایش دانشکده برگزار گردید

این مراسم نورانی با  تلاوت استاد داود بهمنش، سخنرانی «حجت الاسلام و المسلمین حاجی زاده » امام جمعه محترم شهرستان نور و مدیحه سرایی « حاج محمد حیدری» با  حضور مسئولین شهرستان آمل و پدر  و مادر بزرگوار  شهید حمزه حاجی زاده و مادر بزرگوار شهید مدافع حرم رضا حاجی زاده ،«سردار کوهستانی» رییس کانون خادمیارن حرم رضوی و سردار رنجبر رییس کانون خادمیاران حرم حضرت  معصومه (س) و  اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشکده برگزار گردید.

در این مراسم  امام جمعه نور با گرامیداشت ترویج فرهنگ ایثار و شهادت ضامن عزت، اقتدار و عامل شکست توطئه‌های فرهنگی دشمنان انقلاب اسلامی است.

حجت‌الاسلام  حاجی زاده  با گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان افزود: برگزاری یادواره شهیدان نقش مهمی در تحقق اهداف نظام و انقلاب مقدس اسلامی دارد.

وی ادامه داد: یکی از مهمترین راه‌ها برای غلبه بر تهدید نرم استکبار جهانی و جنگ ترکیبی دشمنان برگزاری یادواره شهیدان است.

ایشان بیان کرد: جبهه مقاومت امروز با قدرت از حریم ارزش‌های معنوی دفاع می‌کند و توطئه غاصبان صهیونیستی نقش بر آب است.

حجت‌الاسلام حاجی زاده گفت: باید مردم و مسوولان گوش به فرمان مقام معظم رهبری با صلابت برای شکست اهداف دشمنان در میدان‌های نظام حضوری فعال داشته باشند.

در پایان این مراسم سه نفر از دانشجویان دانشکده با  هزینه رایگان از طرف دفتر خادمیاری حضرت معصومه (س) جهت زیارت  به شهر قم اعزام  شدند.

{author_name}
تصویر نویسنده :