• 1404/09/12 - 10:23
  • - تعداد بازدید: 11
  • - تعداد بازدیدکننده: 11
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه
از سوی مسئول بسیج کارکنان دانشگاه صورت پذیرفت:

تشریح اقدامات بسیج کارکنان دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم

روح‌الله چهرقانی، مسئول بسیج کارکنان دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم، ضمن تبریک هفته بسیج و با درود به روح پاک امام خمینی(ره) و آرزوی سلامتی و طول عمر مقام معظم رهبری مدظله‌العالی، به تشریح فعالیت‌های بسیج کارکنان در سال جاری پرداخت.

وی با اشاره به مهم‌ترین فعالیت بسیج کارمندان دانشگاه در سال جاری گفت: برگزاری سالگرد رحلت حضرت امام خمینی و شهید جمهور، برگزاری جشن خانوادگی عید سعید غدیر خم با سخنرانی حجت‌الاسلام والمسلمین تراشیون همراه با اجرای تواشیح و مسابقات فرهنگی متنوع و نمایشگاه کتاب با حضور کارمندان و خانواده‌های محترم ایشان، از جمله برنامه‌های شاخص بوده است.

چهرقانی افزود: برگزاری مراسم گرامیداشت هفته دفاع مقدس، غبارروبی و عطرافشانی مزار شهدا، مراسم سالگرد مجاهد کبیر حجت‌الاسلام والمسلمین شهید سید حسن نصرالله، برگزاری نشست سیاسی با موضوع مسائل روز و جنگ ۱۲روزه، نشست سیاسی به‌مناسبت هفته بسیج و همچنین برگزاری مسابقات ورزشی نیز از برنامه‌های سال جاری است.

مسئول بسیج کارکنان دانشگاه با اشاره به نقش فرهنگی این مجموعه اظهار کرد: بسیج کارمندان در دانشگاه برنامه‌های مناسبتی و نشست‌های سیاسی را برگزار می‌کند و با اجرای این برنامه‌ها به فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی در سازمان مرکزی کمک می‌کند.

وی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری مدظله‌العالی مبنی بر اینکه «هر شخص و مجموعه غیور، آماده‌به‌کار، پرانگیزه و پرامید در عرصه‌های مختلف، مصداق فرد بسیجی است، گفت: اکثر کارکنان سازمان مرکزی و دانشکده قم بسیجی هستند و با کار و تلاش خالصانه و جهادی و گشاده‌رویی درصدد حل مشکلات ارباب‌رجوع می‌باشند.

چهرقانی افزود: بسیج در تعامل با بخش‌های مختلف دانشگاه از جمله هیأت‌الرسول در صدد برگزاری برنامه‌های تأثیرگذار و مفید برای کارمندان است و با این تعامل، بار بزرگی از دوش مجموعه فرهنگی دانشگاه برداشته است. با حمایت بیشتر، می‌تواند در بخش‌های مختلف کمک‌کار مجموعه دانشگاه باشد و در رسیدن به اهداف متعالی نقش‌آفرینی کند.

مسئول بسیج کارکنان دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم درباره تعداد اعضای بسیج کارکنان نیز گفت: اکثر کارمندان ما عضو بسیج هستند. با توجه به ثابت‌بودن تعداد کارکنان، افزایش عددی نداریم اما تعداد بسیجیان فعال در حال افزایش است.

وی در تشریح فعالیت‌ها ادامه داد: برگزاری مراسمات سالگرد ارتحال حضرت امام و شهید جمهور آیت‌الله رئیسی و شهدای خدمت، سالگرد شهادت مجاهد کبیر شهید سید حسن نصرالله، برنامه‌های هفته دفاع مقدس از خاطره‌گویی تا غبارروبی مزار شهدا، نشست‌های سیاسی با موضوعات روز، مراسمات هفته بسیج، مسابقات ورزشی، اعزام بسیجیان به مأموریت‌هایی که بسیج کارمندان استان تدارک دیده است، نشست‌های بصیرت‌افزایی در دهه بصیرت و برگزاری مراسمات دهه فجر از جمله برنامه‌های ماست.

چهرقانی با اشاره به مشارکت کارکنان گفت: اکثر کارکنان چون بسیج را از خود می‌دانند، در برنامه‌های بسیج به‌صورت فعال شرکت می‌کنند. در واقع خود عزیزان برگزارکننده و میزبان مراسم هستند و در فراخوان‌های بسیج دانشگاه حضور فعال دارند.

وی درباره رسالت بسیج کارمندان اظهار کرد: به نظر بنده رسالت اصلی بسیج کارمندان، خدمت مخلصانه و جهادی است؛ از انجام سریع و به‌موقع کارها، صرفه‌جویی در اقلام مصرفی ـ که از تأکیدات مهم رهبری است ـ تا استفاده بهینه از فرصت‌ها برای خدمت به مراجعان و گره‌گشایی از مشکلات آنان با راهنمایی دلسوزانه و گشاده‌رویی و اخلاق اسلامی.

چهرقانی افزود: کارمندان بسیجی ما با قانون‌مندی و اجرای دقیق قانون، الگوی نمونه برای سایرین هستند. آنان خود را موظف می‌دانند در صورت مشاهده عدم رعایت قوانین، تذکر دهند. مطابق فرمایشات رهبر انقلاب، هر فردی که خالصانه برای رفع مشکل تلاش کند، بسیجی است؛ و بسیجیان ما خود را ملزم به حل مشکلات ارباب‌رجوع می‌دانند.

وی مهم‌ترین چالش بسیجی را این‌گونه توصیف کرد: به نظر بنده مهم‌ترین چالش یک بسیجی گرفتار شدن او در روزمرگی است؛ در حالی که باید خلاق، پویا و تأثیرگذار باشد و با برنامه‌ریزی دقیق، نیازهای جامعه هدف را برآورده کند و در مسائل فرهنگی و سیاسی صاحب‌نظر باشد.

چهرقانی با بیان اینکه مهم‌ترین نقش بسیج، علمداری تفکر بسیجی در دانشگاه است، گفت: این نقش از طریق خدمت خالصانه، گره‌گشایی از کار مراجعین و کمک به اجرای برنامه‌های دانشگاه تحقق می‌یابد.

وی در پایان تأکید کرد: ما در بسیج کارکنان دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم تلاش می‌کنیم با برگزاری مراسمات و نشست‌های مختلف، اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی و منویات مقام معظم رهبری را تبیین کرده و بصیرت‌افزایی نماییم تا کارکنان بسیجی ما در طراز کارمند انقلاب اسلامی باشند و با بصیرت در بزنگاه‌های مختلف، نقش سازنده خود را ایفا کرده و دین خود را نسبت به شهدا، امام راحل(ره) و مقام عظمای ولایت ادا کنند.

  • گروه خبری : گروه های محتوا
  • کد خبر : 3348
کلمات کلیدی
مدیر سایت ایحا
خبرنگار

مدیر سایت ایحا

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید