• 1404/09/05 - 12:40
  • - تعداد بازدید: 9
  • - تعداد بازدیدکننده: 9
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

دانشجویان دانشکده علوم قرآنی تهران در مراسم سوگواری حسینه امام خمینی(ره) حضور یافتند.

در آخرین شب از مراسم عزاداری شهادت حضرت فاطمه زهرا (سلام‌الله‌علیها)، شامگاه سه‌شنبه، حسینیه امام خمینی (ره) میزبان هزاران نفر از عزاداران فاطمی بود که با حضور پرشور خود، ارادت و اندوه خویش را نسبت به دخت نبی مکرم اسلام (ص) ابراز داشتند.

در این برنامه، حجت‌الاسلام والمسلمین سید باقر طباطبایی‌نژاد به ایراد سخنرانی پرداخت و با محوریت عوامل انحراف فرد و جامعه از مسیر حق و حقیقت، به تبیین ابعاد معرفتی و اجتماعی این موضوع پرداخت.

همچنین در بخش مرثیه‌سرایی، آقای مهدی رسولی با قرائت اشعاری در وصف مقام والای مادر، به نوحه‌خوانی برای حضرت زهرا (س) پرداخت و فضای مراسم را آکنده از حزن و عشق فاطمی ساخت.

شایان ذکر است؛ حضور دانشجویان به همت روابط عمومی دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم و با همکاری معاونت فرهنگی سازمان اوقاف و امور خیریه میسر شد و جلوه‌ای از هم‌افزایی نهادهای فرهنگی در پاسداشت شعائر اهل‌بیت (علیهم‌السلام) را به نمایش گذاشت.

شایان ذکر است که در این مراسم، جمعی از دانشجویان دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم نیز حضور داشتند و بالغ بر ۷۰ نفر از ایشان با شرکت در این برنامه، ارادت خود را به ساحت حضرت زهرا (سلام‌الله‌علیها) ابراز نمودند.

  • گروه خبری : گروه های محتوا
  • کد خبر : 3296
کلمات کلیدی
م جعفریان
خبرنگار

م جعفریان

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید