• تاریخ انتشار : 1400/10/09 - 10:17
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
با حضور اعضاء،

نشست هیأت مدیره بنیاد خیریه دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم برگزار شد

نشست هیأت مدیره بنیاد خیریه دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم در سال 1400، با حضور رئیس هیأت مدیره و دیگر اعضاء برگزار شد.

به گزارش ایحا، سومین نشست هیأت مدیره بنیاد خیریه دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم در سال 1400، با حضور حجت الاسلام سید محمد نقیب رئیس هیأت مدیره، حجت الاسلام غلامرضا زارع مدیرعامل بنیاد خیران و دیگر اعضاء برگزار شد.

این جلسه در ابتدا حجت الاسلام غلامرضا زارع مهرجردی مدیرعامل بنیاد خیریه دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم به بیان گزارش عملکرد این بنیاد پرداخت و در ادامه به دستاوردها و کمک های خیّران تاکنون، اشاره نمود.

سپس حجت الاسلام سید محمد نقیب رئیس دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم ضمن اشاره به رونمایی نمایشگاه دستاوردهای مجازی دانشگاه در آینده ای نزدیک، درج برنامه ها و فعالیت های بنیاد در این نمایشگاه را خواستار شد.

بیان دیگر موانع و مسائل اداری بنیاد از دیگر موارد مطروحه در این جلسه بود که اعضاء محترم به بیان نظرات و پیشنهادات خود در این باره پرداختند.

• گروه خبری : کل اخبار

0 نظر برای این مطلب وجود دارد