از سوی معاون دانشکده علوم قرآنی قم صورت پذیرفت:
تشریح اقدامات پژوهشی دانشکده علوم قرآنی قم بمناسبت ماه پژوهشی دانشکده
در این مصاحبه برخی اقدامات و فعالیتهای دانشکده علوم قرآنی قم، توسط سید عبدالرسول حسینی زاده، عضو هیات علمی دانشکده علوم قرآنی، معرفی و شرح داده شد.
حجتالاسلام والمسلمین سید عبدالرسول حسینی زاده، معاون آموزشی و عضو هیات علمی دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم، ضمن گرامیداشت ماه پژوهش، درباره اولین اقدام در هر پژوهش علمی گفت: اولین قدم در پژوهش انتخاب موضوع و مطالعه پیرامون آن ودر نهایت گزینش مسأله مورد پژوهش است. در فرآیند انتخاب موضوع بهترین موضوعات، موضوعات کاربردی است که کمتر روی آنها کار شده است.
وی درباره اقدامات و برنامه هایی که دانشکده علوم و معارف قرآن کریم در راستای ماه پژوهش انجام داده است، افزود: دانشکده به مناسبت هفته و ماه پژوهش با هدف تشویق و ترغیب دانشجویان به امر مطالعه و پژوهش برنامه های متعددی برگزار کرده است که می توان به برگزاری کارگاه آموزش و معرفی قابلیت های نرم افزار جامع التفاسیر نور، برگزاری نمایشگاه نرم افزارهای نور، برگزاری جلسات شورای پژوهش دانشکده جهت بررسی پرپوزال دانشجویان اشاره کرد.
معاون آموزشی دانشکده علوم قرآنی قم ضمن معرفی برنامهها ادامه داد: بردن جمعی از دانشجویان برای بازدید از مؤسسه ترجمان وحی، برگزاری برخی کلاسهای درس در کتابخانه، برگزاری کارگاه آموزش پرپوزال نویسی توسط مدیر گروه، سرکار خانم دکتر آخوند، بازدید جمعی از دانشجویان از کتابخانه آیت الله مرعشی و برگزاری کارگاه معنا شناسی توسط عضو هیأت علمی و رئیس دانشکده، حجت الاسلام و المسلمین دکتر عشریه است.
وی محوریت انجام برنامههای پژوهشی را دانشجویان دانسته و تصریح کرد: کارهایی که در سطح دانشکده در این زمینه درماه پژوهش انجام شده است بیشتر ناظر به فعالیت های پژوهشی دانشجویان بوده است. البته دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم، برای ترغیب و تشویق اعضاء هیأت علمی در امر پژوهش در سطح دانشگاه نیز برنامه های خاص خود دارد.
حسینیزاده افزود: در سطح دانشگاه برگزاری کارگاه دانش افزایی هیأت علمی، با عنوان تحلیل و بررسی نظریههای معناشناسی معاصر و کارایی آنها در ارائه معارف قرآنی داشتیم.
وی در پایان تاکید کرد: هدایت و تشویق دانشجویان در امر آموزش و پژوهش از اهداف برگزاری برنامهها در ماه پژوهش است. در نهایت، توصیه بنده به دانشجویان عزیز این است که در تقویت بنیه علمی خود کوشا باشند و در در زمینه مقالات پژوهشی، اقداماتی را انجام دهند.