کانون همیاران سلامت دانشکده علوم قرآنی کرمانشاه برگزار نمود:
کارگاه آموزشی با موضوع تاب آوری و مدیریت خشم در دانشکده علوم قرآنی کرمانشاه
کانون همیاران سلامت و سبک زندگی اسلامی دانشکده علوم قرآنی کرمانشاه با همکاری مرکز مشاوره دانشجوئی، کارگاه آموزشی با موضوع: «تاب آوری و مدیریت خشم» برگزار نمود.
_3.jpg)
با عنایت به پرداختن به آموزش های مشاوره ای، جهت ارتقاء و اثر بخشی مهارتهای زندگی و نکاتی که یک فرد برای زندگی بهتر و ارتباطات با کیفیت و مناسب با دیگران باید بداند، کارگاه آموزشی با عنوان: « تاب آوری و مدیریت خشم » با ارائه استاد باقرپناه، استاد مشاور دانشکده علوم قرآنی کرمانشاه و با حضور دانشجویان در محل سالن جلسات این مرکز برگزار گردید.
در ابتدای این کارگاه استاد باقر پناه گفت: خشم واکنشی مرتبط با تنش و خصومت است که با قرار گرفتن در موقعیتهای گوناگونی از ناکامیهای واقعی یا خیالی، آسیبها، تحقیرها، تهدیدها یا بیعدالتیها برانگیخته میشود که ممکن است به پاسخهای غیرارادی مانند افزایش فشار خون، ضربان قلب، تعریق و افزایش قند خون و ... منجر شود.
ایشان در ادامه اظهار داشت: هدف از مدیریت خشم، کاهش احساسهای عاطفی و تحریکهای فیزیولوژیکی است که خشم و عصبانیت آنها را ایجاد میکند.
خشم زمانی می تواند ویژگی خوبی باشد که افراد را تشویق کند تا به سمت نتیجه مثبت حرکت کنند یا آنها را تشویق به ابراز احساسات منفی کند. اما عصبانیت بیش از حد در افراد می تواند به سلامت جسمی آنها آسیب برساند.
استاد باقر پناه در ادامه این جلسه آموزشی به موارد مختلفی از جمله: اهمیت ارتباط و مهارت های ارتباطی در کیفیت زندگی؛ سبک های ارتباطی تنش زا و آرامش بخش؛ تفاوت خشم و پرخاشگری؛ اهمیت و ضرورت مدیریت خشم؛ آثار فردی و اجتماعی عدم مدیریت خشم؛ تکنیک های مدیریت خشم؛ شیوه صحیح بیان خواسته ها و ... اشاره نمودند و هر کدام را به طور مختصرتوضیح دادند .
ایشان در پایان ذکر این نکته را ضروری دانست که در زندگی امروزی که مملو از استرس و اضطراب است از خشم، گریزی نیست و چه بخواهیم و چه نخواهیم در دام او خواهیم افتاد. اما اتفاقی که تحت کنترل ماست این است که چگونه به این خشم واکنش نشان دهیم. بنابراین یادگیری افزایش مهارت کنترل خشم یک ضرورت اساسی است تا بتوانیم زندگی سالمتر و روابط سالمتری داشته باشیم. ان شاءالله
نظر دهید