• 1404/09/02 - 08:19
  • - تعداد بازدید: 5
  • - تعداد بازدیدکننده: 4
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

برگزاری کارگاه آموزشی به مناسبت ماه پژوهش با محوریت هوش مصنوعی در دانشکده علوم قرآنی آمل

در این کارگاه بر اهمیت اخلاق در توسعه و استفاده از هوش مصنوعی تأکید کرد و به چالش‌های کنونی، از جمله مسائل حریم خصوصی، شفافیت الگوریتمی و نیاز به پژوهش‌های گسترده و مسئولانه در زمینه هوش مصنوعی اشاره نمود.

در راستای گرامی‌داشت ماه پژوهش و با هدف آشنایی فعالان علمی و پژوهشگران با دستاوردها و کاربردهای هوش مصنوعی، کارگاه آموزشی با عنوان «هوش مصنوعی» برگزار شد. این رویداد با ارائه دکتر سید قاسم حسینی، عضو هیأت علمی دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم، برگزار شد و شرکت‌کنندگان از جنبه‌های نظری و عملی فناوری‌های نوین هوش مصنوعی بهره‌مند شدند.

 در این نشست تخصصی، دکتر حسینی به تشریح مفاهیم پایه‌ای هوش مصنوعی، یادگیری ماشین، یادگیری عمیق و کاربردهای متنوع این فناوری در حوزه‌های علمی، پژوهشی و آموزشی پرداخت. همچنین، نمونه‌های کاربردی و پروژه‌های پژوهشی مرتبط با قرآن کریم و علوم قرآن به عنوان مصادیق عملی مطرح شد تا شرکت‌کنندگان بتوانند ارتباط میان نظریه‌ها و کاربردهای عملی را بهتر درک کنند.

بر اساس برنامه کارگاه، جلسات به دو بخش اصلی تقسیم شده بود:

  • بخش اول: مرور مبانی و مفاهیم کلیدی هوش مصنوعی و نقش آن در پژوهش‌های علمی.
  • بخش دوم: مطالعات موردی و کارگاه‌های عملی با تمرکز بر کاربردهای هوش مصنوعی در حوزه معارف قرآن کریم.

دکتر حسینی در این کارگاه بر اهمیت اخلاق در توسعه و استفاده از هوش مصنوعی تأکید کرد و به چالش‌های کنونی، از جمله مسائل حریم خصوصی، شفافیت الگوریتمی و نیاز به پژوهش‌های گسترده و مسئولانه در زمینه هوش مصنوعی اشاره نمود. وی با تأکید بر تداوم هم‌نشینی حوزه‌های علوم قرآنی با فناوری‌های نوین، آینده پژوهش‌های چندرشته‌ای را خوش‌بینی‌آمیز توصیف کرد.

این کارگاه که به مناسبت ماه پژوهش برگزار شد، با استقبال گسترده علاقه‌مندان به حوزه فناوری و علوم قرآنی مواجه شد و شرکت‌کنندگان با ارائه سؤالات و بحث‌های تعاملی، فضای گفت‌وگو و تبادل تجربه را از نزدیک لمس کردند.

 

  • گروه خبری : گروه های محتوا
  • کد خبر : 3262
کلمات کلیدی
علی رنجبر تیلکی
خبرنگار

علی رنجبر تیلکی

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید