• 1404/02/22 - 08:28
  • - تعداد بازدید: 4
  • - تعداد بازدیدکننده: 4
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

برگزاری هفته خوابگاه‌ها با مسابقه آشپزی در دانشکده علوم قرآنی ملایر

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم قرآنی ملایر، هفته خوابگاه‌ها با برگزاری یک مسابقه آشپزی ویژه دانشجویان این دانشکده گرامی داشته شد. این مسابقه به عنوان بخشی از فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی برگزار شد و فرصتی برای ایجاد همبستگی و تبادل تجربیات غذایی میان دانشجویان فراهم کرد.

محورهای اصلی جشنواره به شرح زیر بود:

✅ سلامت غذا: در این بخش، دانشجویان به اهمیت عدم استفاده از مواد غذایی صنعتی و استفاده از خوراکی‌های طبیعی و سالم تاکید کردند.

✅ مواد اولیه سالم: شرکت‌کنندگان با استفاده از مواد اولیه ارگانیک و سالم، سعی کردند غذاهای خوشمزه و بهداشتی تهیه کنند.

✅ طعم و مزه غذا: ذائقه‌های متنوع دانشجویان در این بخش به نمایش گذاشته شد و هر گروه به دنبال ارائه طعم و مزه‌ای خاص بود.

✅ خلاقیت و نوآوری: در این مسابقه، دانشجویان با استفاده از خلاقیت و نوآوری، غذاهایی منحصر به فرد و جدید را تهیه کردند که توجه داوران را جلب کرد.

این رویداد با استقبال خوبی از سوی دانشجویان مواجه شد و به عنوان یک فرصت برای آشنایی بیشتر با فرهنگ غذایی سالم و تقویت روحیه همکاری و همیاری بین دانشجویان به شمار می‌آید.

در پایان با رای داوران، از بین شرکت کنندگان به نفرات برتر با اهداء جوایز تقدیر به عمل آمد.

 
 
 
  • گروه خبری : گروه های محتوا
  • کد خبر : 2280
کلمات کلیدی
محمد جوکار
خبرنگار

محمد جوکار

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید