نقیب خبر داد:
بخشی از کتب و پایان نامه های استادان و دانشجویان دانشگاه به موضوع «استکبارستیزی» اختصاص می یابد
رئیس دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم در گفت و گویی به بیان آثار علمی و پژوهشی دانشگاه در حوزه های مختلف پرداخت.
به گزارش ایحا، حجت الاسلام والمسلمین سید محمد نقیب رئیس دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم در گفت و گوی زنده تلوزیونی در برنامه «آرمان» شبکه قرآن سیما ضمن محکوم کردن جنایات اخیر رژیم غاصب صهیونیستی، گفت: در دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم همواره کتب و پایان نامه های متعددی با موضوعات استکبار ستیزی و موضوع یهود نگارش شده است. برای مثال پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد با موضوع: «اسباب نکوهش یهود در قرآن و عبرت های آن» یا «انقلابی بودن و انقلابی ماندن در دیدگاه قرآن».
وی با اشاره به اقدامات علمی و پژوهشی که از سوی دانشجویان و استادان این دانشگاه انجام می شود، اظهار کرد: بخش علمی و پژوهشی مسابقات بین المللی قرآن کریم جمهوری اسلامی ایران ، یکی از فعالیت های مهم علمی و پژوهشی دانشگاه در سطح بین الملل می باشد که اختتامیه آن همزمان با اختتامیه مسابقات قرآن برگزار می شود. « قرآن و استکبارستیزی» یکی از موضوعات این همایش در دوره های قبل بود که با استقبال بسیار خوبی مواجه شد و مجموع مقالات آن در 3 جلد چاپ و منتشر شد.
نقیب اظهار کرد: همچنین سالانه 200 کرسی علمی ترویجی در دانشکده های علوم قرآنی زیرنظر دانشگاه برگزار می شود که بخشی از این کرسی ها به موضوع یهود و استکبار ستیزی اختصاص می یابد.
حجت الاسلام نقیب در ادامه با اشاره به برگزاری جایزه کتاب سال قرآنی از سوی این دانشگاه، بیان کرد: هر سال در بخش های مختلف کتاب های دینی، حوزوی و ... این رویداد به عنوان کتاب سال حوزه و یا مراکز دیگری برگزار می شود، اما با توجه به هجمه های دشمنان قرآن و اسلام، جای خالی کتاب سال قرآنی به عنوان یک رویداد جدا و تخصصی در زمینه آثار قرآنی، حس میشد، از این رو در این دانشگاه تصمیم بر این شد که این رویداد با هدف شناسایی و معرفی آثار قرآنی، نویسندگان و مؤلفان آن و همچنین رشد و ارتقاء آثار در حوزه های مختلف در جهت کاربردی سازی آن، برگزار شود.
وی افزود: کاربردی سازی مفاهیم و مبانی قرآنی در زندگی مردم، یکی از مهمترین اهداف این رویداد می باشد. از این رو هرسال یک موضوع از سوی دانشگاه برای آثار انتخاب می شود و آثار حول محور این موضوع تالیف و به دبیرخانه ارسال می گردند. قرآن و نظام سازی، قرآن و علوم اقتصادی، نظام تربیتی قرآن و .... از مهمترین موضوعاتیست که نیازمند توجه بیشتر نویسندگان این آثار می باشد. موضوعی که امسال مطرح شد، با عنوان «مطالعات تفسیر تطبیقی» چه در حوزه بین ادیان و چه در حوزه بین مذاهب، بود.
برای مشاهده ویدئو کامل این گفت و گو به لینک زیر مراجعه فرمایید:
https://telewebion.com/episode/0x92c76c9
نظر دهید